Minden, ami honlap

Kivitlezés

Az adatok és ötletek összegyűjtése után a technikai kivitelezés következik.A felhasználóbarát és kreatív elemek összehangolása és a webes felületen való megjelenés megszerkesztése a mi feladatunk.

Domain + SEO

Nem elég, ha elégedett vagy a weboldaladdal, a cél az, hogy a célközönség könnyen rá is találjon. Szükséged lesz megfelelően beállított kereső modulokra, optimalizációs programozásra és domain regisztrációra.

Tanácsadás

Megmutatjuk, hogyan zajlik a munkafolyamat nálunk, és ezt alkalmazzuk a saját oldalad beindításánál. Ötleteket adunk, segítünk az első lépéseknél, hogy tudd, milyen a számodra megfelelő honlap.

Arculat ­tervezés

Fontos, hogy a weboldalad megjelenése már első pillantásra elérje a kívánt hatást. Felmérjük az igényeidet és ennek megfelelően kínálunk egyedi arculatot.

Marketing

Egy cégvezetőnek két dologhoz kell értenie: a termékfejlesztéshez és a marketinghez. A termékfejlesztés a Te feladatod. Minden másban segítünk mi.

Karbantartás

Egy weboldalt, pont úgy akár egy vállalkozást, nem csak elindítani, de működtetni is kell. Mi nemcsak elkészítjük, de üzemeltetjük is.