Oldal kiválasztása

Drupal Advanced Hosting Megrendelés

Ugrás a megrendelőlapra

A szolgáltatásról

Az alábbi űrlap kitöltésével lehet megrendelni a Webfészek Kft. Drupal Advanced Hosting szolgáltatását. Ezt az űrlapot csak akkor töltse ki, ha előtte a részleteket telefonon vagy személyesen egyeztettük. A szolgáltatás jellemzői:

  • A tárhelyre bármennyi kép, hang, szöveg (pdf, word) fájl feltölthető az oldal adminisztrációs felületén, de egy fájl mérete sem haladhatja meg a 10 Megabyte-ot. Ez a méret minden webes fájlhoz elegendő.
  • A szolgáltatás tartalmazza a rendszer biztonsági mentéseit és frissítését.
  • Minden megkezdett munkáról előzetesen egyeztetünk, az elvégzett munkák óradíja 12.000 Ft + Áfa

A szolgáltatás ára 24 000 Ft + Áfa / hó.

Éves fizetésnél egy hónap ingyen! 

A szolgáltatás megkezdésének ideje az űrlap kitöltésének napja.

A szolgáltatás nem tartalmaz sem e-mail fiókokat, sem FTP elérést, sem webadmin felületet.

Partnereink

A SalesAutopilot-ot használjuk az ürlapokhoz, e-mail listákhoz és a különböző ügyviteli rendszerek automatizáláshoz. Bankkártyás fizetéshez a Braintree-t alkalmazzuk, a számlákat pedig a Számlázz.hu rendszerével állítjuk ki.

A bankkártyás fizetésről

Amennyiben a bankkártyás fizetést választja, úgy évenként, vagy havonta automatikusan levonja a Braintree az aktuális díjat és küldjük a számlát. Így nem kell évente, vagy havonta az átutalással foglalkozni. Cégünknek van PCI DSS tanusítványa, ami elengedhetetlen a bankkártyás fizetéshez és ami garantálja, hogy  mindent a szabványok szerint csinálunk. 

Másik előnye a bankkártyás fizetésnek, hogy a bank nem számít fel utána jutalékot. Harmadik pedig, hogy így nem kell annyit a pénzügyekkel foglalkoznunk, így több idő marad arra, amihez értünk. Például az Ön weboldalára!

A bankkártyaadatokat természetesen nem mi, hanem csak a Braintree kezeli, mi semmilyen formában nem ismerjük meg azokat.